İSTANBUL / KADIKÖY - İntaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Müesser İSABETLİ - Müdür

Lüleburgaz’da ailesinin üçüncü ve tek kız çocuğu olarak dünyaya geldi. Başarılı bir ilkokul, ortaokul ve lise döneminden sonra ilk tercihi olan Uludağ Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi’nden 1989 yılında mezun oldu. 1989-1991 yılları arasında Şeyhli Tuba Kız Kur’an Kursu’nda idarecilik görevinde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın açtığı yeterlilik sınavını kazanarak 19 Kasım 1991’de Afyon- Sultandağı İmam Hatip Lisesi’ne meslek dersleri öğretmeni olarak atandı ve 1991-1995 yılları arasında görev yaptı. 1995-1999 yılları arasında Bartın İmam Hatip Lisesi’nde, 1999-2005 yılları arasında Altayçeşme İlköğretim Okulunda, 2005-2014 yılları arası Maltepe Anadolu İmam  Hatip Lisesi’nde uzman öğretmen olarak görev yaptı.  2014-2018 tarihleri arasında Maltepe Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür olarak atandı. 2022 yılında Başöğretmen ünvanı aldı. 2018-2023 Maltepe Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu Lisesi (Şehit Murat Mertel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi)’ nde okul müdürü olarak görev yaptı. Kendisin geliştirmek ve yetiştirmek için Milli Eğitim Bakanlığı’nın pek çok hizmet içi eğitim programlarına katıldı. Üsküdar Çocuk Üniversitesi Deha Okulunda 3 yıl eğitmenlik yaptı. Marmara Üniversitesi Sabahattin Zaim Üniversitesi İş birliği programında  2019 yılında Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı.

2009-2013 öğretim yılları arasında Maltepe İmamet-Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfı’nda   Açıköğretim İlahiyat Fakültesi öğrencilerine iletişim dersi verdi. Pek çok sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak hem ders verip hem de hizmet etmeye devam etmektedir.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde konferanslar ve seminerler vererek insanları bilinçlendirmeye çalışan, Pozitif limanlarda demir atmaya, insanlarla iletişim kurmaya, Yaradan için yaratılana hizmet etmeyi hayatta şiar edinmiş biridir.

İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir. 04 Ağustos 2023 tarihinde  İntaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul müdürü olarak göreve başlamıştır.