İSTANBUL / KADIKÖY - İntaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İntaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
Feritbey Sk. No 17 Sahrayıcedit/Kadıköy/İST Okulumuza 1. İnönü Cad. Siteler Durağından 19F, 19S ve Üsküdar Kozyatağı Minibüsüyle 2.Minibüs Cad. Ethemefendi Durağından 2, 17 ve Kadıköy Pendik Minibüsüyle 3.Yenisahradan ise 15 dk yürünerek ulaşılabilir.
Vizyon
İlimde önder, nitelikleriyle örnek, toplumsal sorumluluk sahibi, aklını doğru kullanabilen, şahsiyet sahibi nesiller yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Kültürel ve sosyal alanda donanımlı, ahlaki olgunluğa erişmiş, irfanıyla milli ve manevi değerleri önemseyen, her alanda başarılı, liyakat sahibi gençler yetiştirmektir.
Başarılar
2009-2010 Hapkido Dünya şampiyonluğu, Halkoyunları, Futbol ilçe birinciliği, 2006-2007 Ritmik Jimnastik Türkiye Şampiyonluğu, Makale, 2008-2009 Münazara İlçe Birinciliği, Kitap Okuma, Atatürk’ü anlama, Mehmet Akif Ersoy Bilgi yarışması,İstiklal Marşını Ezbere okuma, Türkü söyleyelim, Şiir okuma, 2011-2012 Tiyatro İlçe Birinciliği
Ortaokul: 08.30-14.45 Lise: 08.30-15.30
Ulaşım
1-Kadıköy´den; 19S,19Y,19F,19K,19M otobüslerine binip İnönü Cad. "Siteler" durağında inip parkın içinden geçerek okula ulaşabilirsiniz. 2-Minibüs:Kadıköy yönünden geliş:Tüccarbaşı ışıklarını geçince yolun sol tarafında Yalı Cafe ´nin sokağına girip 100 m. ilerledikten sonra okulumuz sol taraftadır. 3-Kartal yönünden geliş:Tüccarbaşı ışıkları geçince yolun sağ tarafında Yalı Cafe´nin sokağına girip 100m ilerledikten sonra okulumuz sol taraftadır.
Kadıköy-Ümraniye-Üsküdar-Ataşehir
Feritbey Sk. No 17 Sahrayıcedit Kadıköy İSTANBUL
İlçe merkezine 6,8 km.
Lise Kızlar Voleybol Turnuvası